Ο Νίκος Μουρατίδης τα λέει όλα!

Αποκλειστική συνέντευξη στον Alter Radio

Ο Νίκος Μουρατίδης τα λέει όλα! Αποκλειστική συνέντευξη στον Alter Radio

Είχαμε την χαρά και την τιμή να πραγματοποιήσουμε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον μοναδικό Νίκο Μουρατίδη για χάρη του Alter Radio.

Ο Νίκος Μουρατίδης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μας ανθρώπους.Μπορεί να φαίνεται δύσκολος χαρακτήρας,μπορεί και όχι.

Το σίγουρο είναι πως τολμάει να πει τα πράγματα με το όνομα τους, με τον δικό του εύστοχο τρόπο και να κάνει ποδαρικό στο ραδιόφωνο μας με την απίστευτη του ενέργεια!

Είσαι από τα λίγα πρόσωπα που έχεις κάνει «θητεία» στους περισσότερους χώρους των τεχνών κυρίως στην μουσική  και στο θέατρο όπως επίσης έχεις δουλέψει ενεργά για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με εκπομπές σε ραδιόφωνα και τηλεοπτικά ψυχαγωγικά προγράμματα. Τι έχει αλλάξει κατά την άποψη σου τα τελευταία χρόνια στο κομμάτι της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας;
Ν.Μ : Ολοένα τα πράγματα πηγαίνουν προς το χειρότερο. Μόνο να δεις ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες στα ΜΜΕ, καταλαβαίνεις ότι η διαπλοκή θεριεύει. Δεν υπάρχουν πια οι κλασσικοί εκδότες ή οι κλασσικοί επιχειρηματίες. Υπάρχουν εργολάβοι – ας πούμε-  που παίρνουν και ένα κανάλι για να μπορούν πιο εύκολα να παίρνουν δημόσια έργα. Επίσης τα ΜΜΕ έχουν γεμίσει με «φτηνό» έμψυχο υλικό. Που σημαίνει αμορφωσιά, προχειρότητα, καθόλου παιδεία και καθόλου κουλτούρα. Έχουμε πήξει σε εκπομπές με ξανθές και πάνελ κουτσομπολιού, όπως επίσης το ραδιόφωνο έχει γεμίσει με τηλεπερσόνες και celebrities του κώλου. Ας τα να πάνε στο διάολο……
 
Για να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη κάντε κλικ εδώ.