Μέσα σ’ ένα παράδεισο

piuverde

Κάτι είχα ακούσει, αλλά δεν είχα πάει ποτέ κι’ όταν μου τηλεφώνησαν να περάσω να κουβεντιάσουμε για μια μελλοντική μας συνεργασία τα ‘χασα. Το Piu Verde είναι ένα café- restaurant Bar μέσα στο άλσος Παπάγου, που μπαίνοντας, απ’ την μια νομίζεις ότι βρίσκεσαι στον παράδεισο κι’ απ’ την άλλη ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στην Αθήνα.

Πριν πάω, μπήκα στην σελίδα τους να το δω, και μου έπεσε η μασέλα. Σούπερ χώρος, μοναδικό μέρος και αισθητικά άψογο. Πανάκριβο, σκέφτηκα μέσα μου, αλλά έπεσα έξω. Μπορεί να είναι σούπερ, πολύ καλοφτιαγμένο και χλιδάτο αλλά τελικά είναι πιο φτηνό από κάτι άλλα κωλόμπαρα. [μετά τις 11μμ όλα τα ποτά κάνουν 5 ευρώ].

Μετά, συζητώντας γι’ αυτό διαπίστωσα ότι το ξέρουν όλοι. Όλοι έχουν πάει για ποτό στο έξω μπαρ, είτε για φαγητό, είτε για καφέ γιατί το δροσερό κλίμα στου Παπάγου σε κάνει να θες να πηγαίνεις συνέχεια το καλοκαίρι. Και ναι, είναι τρομερό, με το που στρίβεις από Μεσογείων να μπεις στου Παπάγου, αλλάζει ο αέρας. Είναι εντυπωσιακό.

Τώρα το καλοκαίρι λειτουργεί ο έξω χώρος βέβαια, μέσα στην καρδιά του καταπράσινου άλσους, γεμάτο δέντρα, ρυάκια και μικρές λιμνούλες, ένα από τα πιο όμορφα σκηνικά για τον καφέ ή το ποτό σας. Όταν χειμωνιάσει αρχίζει να λειτουργεί ο μέσα χώρος που είναι κάτι το απίστευτο.

 

Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου από τις 10μμ και μετά, θα κάνουμε το πρώτο Dolce Vita party, στο χώρο του Open-Air Bar όπου θα σας παίξω ειδικές μουσικές διαλεγμένες για την περίπτωση.