«Κάνε μου like»

«Κάνε μου like»

«Κάνε μου like» κάθε Δευτέρα & Τρίτη ζωντανά στις 23:00

Η πρεμιέρα της εκπομπής ξεκίνησε εξαιρετικά και σε πολύ καλό κλίμα, και μάλιστα για ξεκίνημα σε μια «ζώνη» που δεν υπάρχει στον χάρτη, το 15,5% που έφτασε κάποια στιγμή στα νούμερα τηλεθέασης θεωρείται άθλος.
Στην πρώτη εκπομπή είδαμε διαγωνιζόμενους στο τραγούδι, την υποκριτική, το στίχο και στο show, και νικητής αναδείχτηκε ο 16χρονος Θάνος Λάμπρου. Ήταν ο μόνος που κατάφερε να ενθουσιάσει την επιτροπή –που τον βαθμολόγησε με τρία 10αρια- και συγχρόνως το τηλεοπτικό κοινό που του έδωσε το προβάδισμα με χιλιάδες like στην σελίδα της εκπομπής στο Facebook.

Αν λοιπόν έχεις ταλέντο και επιθυμείς  να το αναδείξεις, αν θέλεις να διαπρέψεις στον τομέα σου και να διακριθείς, άρπαξε την ευκαιρία και σίγουρα κάποιος θα σου κάνει  «like». Το νέο talent show του «Έψιλον» με την Αννίτα Πάνια, «Κάνε μου like»,  σου δίνει την ευκαιρία να ανέβεις στη σκηνή, να  δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να λάμψεις. Νέα ταλέντα από όλα τα είδη της τέχνης θα διαγωνίζονται στο τραγούδι, στη μουσική δεξιοτεχνία, στο χορό, στην υποκριτική, στο standup comedy, στην ποίηση, στη στιχουργική, τη σύνθεση, τη ζωγραφική ακόμα και στα ακροβατικά…
Η κριτική επιτροπή, απαρτίζεται από το Θάνο Καλλίρη, τη Σοφία Μουτίδου και το Νίκο Μουρατίδη.
Ο νικητής σε κάθε εκπομπή θα φεύγει με έπαθλο 1000 ευρώ.

Δήλωσε συμμετοχή στα:

    • 211 212 2240 (10:30πμ- 20:30μμ)
    • 211 188 5533 (με τηλεφωνητή, όλο το 24ωρο, αφήνετε μήνυμα και σας παίρνουν)

Κατά την διάρκεια της εκπομπής οι τηλεθεατές ψηφίζουν τα ταλέντα που προτιμούν από το σπίτι στην σελίδα της εκπομπής στο Facebook.

https://m.facebook.com/Κάνε-μου-like-172359856555561/